Esthetisch

Endermologie is een niet-invasieve mechanische stimulatie van onderhuids weefsel. Enerzijds betekent dit een reductie van de onderhuidse vetophopingen (de adipocyten). Tegelijkertijd worden ook de fibloblasten gestimuleerd die in de huid zelf zitten, waardoor een verhoogde productie van collageen (stevigheid), hyaluronzuur (volume en hydratatie) en elastine (soepelheid) wordt bekrachtigd. In de praktijk betekent dit dat zowel de slankheid als de stevigheid wordt aangepakt. Uw huid wordt strakker en egaler, cellulitis vermindert significant en lokale vetophopingen verdwijnen definitief.

Medisch

Ook voor medische doeleinden wordt endermologie reeds jarenlang gebruikt. Denk maar aan littekenweefsel, brandwonden, lymfedrainage, post-mastectomie, post-liposuctie enzovoort. Littekens genezen sneller, worden minder zichtbaar, oedeem verdwijnt en daardoor zal ook de pijn dalen. Ook voor lipoedeem is de behandeling uitermate efficiënt. Indien u over een medisch voorschrift beschikt, wordt deze behandeling (gedeeltelijk) terugbetaald door uw mutualiteit of verzekering.

Concreet

Een behandeling neemt 30  minuten in beslag. Op aanvraag kan er ook 60 minuten gewerkt worden. Tijdens de behandeling kan je ervoor kiezen om met het gelaat onder de Dermalux Flex te gaan. Dit is het enige medisch erkende draagbare toestel voor LED-therapie met 3 verschillende lichtgolven (Blauw/rood/NIR). De Dermalux Flex kan ook als aparte behandeling geboekt worden.

U zal een speciaal pakje krijgen, dat u gedurende de volledige reeks mag gebruiken. U komt hierdoor best minstens 10 min vóór aanvang van de behandeling op afspraak.

Een reeks neemt ongeveer 12 beurten in beslag, aan een intensiteit van 2 behandelingen per week. Na een 3-tal beurten begint u reeds resultaat te voelen. Als het gewenste resultaat bereikt wordt, wordt de behandelfrequentie gereduceerd naar 1 behandeling om de 3 à 4 weken. Het behaalde resultaat is blijvend, uiteraard indien de levensstijl en het voedingspatroon niet verandert.

Na elke behandeling kunt u het resultaat optimaliseren door binnen de 2u te sporten.

Uiteraard kan het resultaat verder geoptimaliseerd worden door een gezonde levensttijl, beweging en een aangepast voedingspatroon. Voor een uitgebreid orthomoleculair voedingsadvies (Orthomoleculaire therapie) kunt u ook bij mij terecht.

Een intakegesprek verloopt via e-mail of telefoon.

Betaling gebeurt na elke behandeling, cash of via onmiddellijke overschrijving (mobile banking).

Neem gerust contact op voor meer informatie en/of een afspraak.